Dec 18, 2011

Pesanan untuk orang kesayangan..

.



hai awak..
awak sedih lagi ke?
aku harap esok pagi bangun dapat tengok awak sonyumm..
macam hari2 sebelum ni..

^______________^

ha,
betol lah awak kate
klu 1,2 hari tu awak happy je
telebih gula
mesti hari lepas tu awak sodihh..
aku dah buat pemerhatian dah
hehe

oh sebenarnye
aku pun konpius kenape awk down smacam
aku tau punca utame die..
tapi aku rase, ade punca2 subtopic
(dah macam ketas exam la kan, 1 soalan ade anak2 die :p)

mesti awak boring wiken kat sini kan?
sebab memerap kat umah je
dah la tv rosak
pastu awk pun da lame tak balik kampung..
pecaye lah, aku pun boringgg..
hehe

pastu,
pasal hal tu
awak jgan lah overthink sangat..
tapi aku nak nasihat pun tak boleh sebenanye
sebab aku pun 2kali seploh exponen 18 gak..
hahaha

tapi3..
jangan lah sedih
ingat tak, positive thinking tu penting!!!
and lagi satu,
jgan lah bukak lagu @ music sodih kat laptop tu hoiii
xD
aku dnga pun dah naik sodih dah...
denga lagu hepi ye..
tak pun bace blog aku ni..
wlaupun tak best, hadapi lah ia..
haha..

ok awk,
itu saje dari aku
aku ni tak pandai berkate2 secara live
kalau menulis boleh je
hehehe


p/s: harini awk tak makan...
:( risau pun risau, tapi saye takde kenderaan nak ajak awak p makan... sori..

1 comment:

fairuz said...

macam pelik bile gune "awak" pasangannya "aku" haha sengal :p