Dec 18, 2011

Pesanan untuk orang kesayangan..

.



hai awak..
awak sedih lagi ke?
aku harap esok pagi bangun dapat tengok awak sonyumm..
macam hari2 sebelum ni..

^______________^

ha,
betol lah awak kate
klu 1,2 hari tu awak happy je
telebih gula
mesti hari lepas tu awak sodihh..
aku dah buat pemerhatian dah
hehe

oh sebenarnye
aku pun konpius kenape awk down smacam
aku tau punca utame die..
tapi aku rase, ade punca2 subtopic
(dah macam ketas exam la kan, 1 soalan ade anak2 die :p)

mesti awak boring wiken kat sini kan?
sebab memerap kat umah je
dah la tv rosak
pastu awk pun da lame tak balik kampung..
pecaye lah, aku pun boringgg..
hehe

pastu,
pasal hal tu
awak jgan lah overthink sangat..
tapi aku nak nasihat pun tak boleh sebenanye
sebab aku pun 2kali seploh exponen 18 gak..
hahaha

tapi3..
jangan lah sedih
ingat tak, positive thinking tu penting!!!
and lagi satu,
jgan lah bukak lagu @ music sodih kat laptop tu hoiii
xD
aku dnga pun dah naik sodih dah...
denga lagu hepi ye..
tak pun bace blog aku ni..
wlaupun tak best, hadapi lah ia..
haha..

ok awk,
itu saje dari aku
aku ni tak pandai berkate2 secara live
kalau menulis boleh je
hehehe


p/s: harini awk tak makan...
:( risau pun risau, tapi saye takde kenderaan nak ajak awak p makan... sori..

Dec 17, 2011

In pursuit of happiness...

Going through my old pics..
from year to year...
I can see..

I used to look so happy..



|
|
\/


2010
tada!


|
|
\/


early 2011
ngeh3~


|
|
\/



mid 2011
f2? fine


|
|
\/



late 2011
hmmm


|
|
\/



early 2012

okay


|
|
\/



mid 2012
bebeh please don go


|
|
\/



2013
waaarghhhh!!
tau tak dah 3 taun aku study pakai meje jepun, kejang lutut!!!
(kecoh pompuan ni, mcm takde lebry)



....
...
..
.











conclusion: university life..
slowly taking away azi's smile..
one year at a time..

Dec 11, 2011

G e o f e s t 2011

Projek juta2 yang meragut waktu tidur penduduk
no 3, lorong mohd thay
parit haji rais







tapi dapat lah kan medal of honor
nasib baik dapat,
klu tak memang aku boikot tanak nyanyi lagu UTHM time majlis penutup tu!!!





dari kanan cepattttt jalan
Adibah wanita idaman malaya
Ina dimilik orang suda
Mi gusta
Pipa WAGS of the year
Alia gagah perkasa lagi ramah tamah

duduk di pelamin
Wan najihah ramai peminat tapi sayang, sudah berpunya..

thanks korang!!!
<:

tata.

Dec 10, 2011

Hari yang tak produktif..




Begini rutin weekend..
duduk depan laptop

9gag
dah


bukak buku sikit
temenung

bukak assignment

tulis2

dah


tengok gerhana

wow

dah


telepon orang

merapu
dah


keluar makan

tak reti duk diam

tengok cermin

dah


waaaarghhh

perlukan
produktiviti

inovasi

merintis teknologi terkini

x_x


ok selingan

kenape org pelik tengok aku jalan sorang2??

tak dose kan?
tak menipiskan ozone layer kan?

ajaib sangat ke??


realiti nye,

bukan ku pinta foreveralone.. T-T



tapi.....

looking on the bright side!!!

dapat smiley kat polisterin
(tu pun nak bangge)
-___-


dapat talian hayat..
tak tau lah kegunaan die ape..
mungkin nanti bilaku menjadi agen insuran atau MLM..
akan ku hubung kalian..

kthnksbai



.

Dec 6, 2011

Gila


tadi kan, adibah tanye..

bile nak ade pakwe eh??

hmm...

aku kate "takyah la adip.. nanti2, bukan sekarang.."

selepas itu hujan pun turun, kilat sabung menyabung,
menyebabkan perbualan kami tidak dapat didengari penonton sekalian


sekian, wassalam

:p




p/s: nak pakwe yang tak penah ade awex sebelum ni.. agak2 wujud tak?
Ha. Ha. Ha. tak.

Dec 4, 2011

:(


In another life
I would be your girl
We'll keep all our promises
Be us against the world..

In another life
I would make you stay..
So I don't have to say
The word, the one that got away..



tell him you love him
before its too late..


chehh..
(post ini sebenanye takde kaitan pun ngan kehidupan aku)


Why can't we treat people equally?

Pernah nampak tak?

*Hasbollah yang tak berapa nak feymes
always sits alone
nobody really want to talk to her..
and one day
she won a lottery..
and suddenly everyone talks to her
and wanna be her friends!!


*Kamaliah yang tak brape nak hensem
takde org nak pandang pun kot
die nak tumpang tanye arah pun org buat tak layan..
then tibe2 die dapat extreme makeober..
hensem mcm Rick Genest jadinye..
haaa terus pg mane2 je sume org usha
dapat surat cinta mintak nombo telepon bekoyan2..


*Sharipah Nagoya pegi keje nek beskal je..
tapi takpe,
awek dia sayang dia..
tiba2 pemandu concorde AK-47 melamar awek dia..
awek itu terpikat dalam masa 10milliseken
okbai Sharipah Nagoya..




*nama sebenar

p/s: life is actually fair, but YOU made it unfair.. so get use to it.
p/s/s: double standard sucks!!

GIRLS logic



we hate each other
but yeah, lets just pretend like we're best friends..


I want to be like you, but I cant
so I'll just make your life miserable..


I don't have what you have..
so lets just say, what you have, SUCKS!


Oh no, you cannot get more
than what I get. I always WIN.




Tips: How get a relationship

.





LOL.

Put any title here

Haritu aku balik
menemui satu papan tande..
di atas sinki..

berbunyi seperti..:




sekian terima kasih

then kat sinki time tu ade la beberape cawan n pinggan tak berbasuh..
barangkali time tu tnga minggu test, so ahlul2 rumah pun selalu nak cepat sampai tak sempat membasuh.. paham2..

tapi dah ade papan tande la kan
so someone must be really irritated by teh dishes

pade pendapat saye
ianye merupakan medium yang baik untuk memberitahu tanpe menyakiti mane2 pihak..
but..
if I were in her shoes..
I would be a bit more creative like


tak pun..



better?
hal ini kerana..
unlike guys.
hati perempuan ni senang tacinggg
so karang dah terase2, dah simpan2..
mcm2 jadik..
just saying..
xD

kthnksbai!

Nov 22, 2011

Untitled

even though I know the answer is NO...
I can still wait, right?

Kadang - kadang aku terfikir..





1. Rase-rase kalau esok lusa aku mati, cukup ke amalan aku selama aku hidup?

entah la.. rase macam dalam dunia ni aku selalu je buang mase dengan bende2 tak berfaedah.. like, now.. kalau tak pun, aku sibuk study and siapkan kerja yang tak pernah habis ni.. kerja2 ni boleh jamin aku masuk syurge ke eh? aku teringin sangat nak buat amal2 ibadat, tapi selalu kena pengaruh ngan setan.. amal2 jariah yang aku berminat nak buat pun selalu tergendala akibat kekangan mase..



2. Rase-rase, kalau lah kan 1 hari tu rumah tibe2 masuk perompak (nauzubillah harap dielakkan), ape aku nak buat eh?

yang ni aku selalu terfikir.. kadang2 kalau aku tinggal rumah sorang2, aku akan pastikan handphone bawak pegi mane2 je, temasuk lah time mandi.. aku sentiase set kan nombo abg sulung aku no.1 kat speed dial..ye, maybe aku paranoid. tapi its better to be safe than sorry.. lepas tu, nombo kawan rapat aku, sentiase aku set kat latest dialled number.. just in case anything happen, aku akan reach him dulu.. tapi.. sekarang ni die nak angkat telefon pun susah.. hmm, manusia berubah.


3. Agak-agak, kalau tibe2 Tuhan amik orang yang aku sayang, aku dapat terima tak?

nak tak nak, memang kena terima.. yelah, tu kan semua ketentuan.. tapi sekarang ni aku memang tak sedia nak let go siape2, i love them too much :( even thinking pasal benda ni buat mate aku berair... aku memang susah nak express kan emosi on the outside.. tapi on the inside, nobody knows..




entah kenape mood skarang tak best..
mungkin bahan kimia sedang bertindak di dalam otak dan hati...
akibat terlalu banyak makan junk food..


there's a monster behind the mask...
kthnksbai



.

Nov 14, 2011

Immortals on 11.11.11



Ok time kat melaka I watched 3 movies
on the 11.11.11
I watched Immortals, midnight show..
It was goooood
:)

ok so kalau nak review, ko boleh denga aku membebel panjang pasal movie ni.. sebab stakat ni dkat sume org (yang bekenaan :p) aku bebel kate movie ni best. oleh kerna nak bebel kat blog ni susah, dan aku pun ade 25 asainmen tak siap lagi, i'll make it fast. ala2 flash card gitu.. ok bring da piccas in!




ha, yang depan tu Thesseus
"abang gagah" xD
dannn juga the next suparman
hero lah kann, tapi mak die kena sembelih ngan king Hypermarket..
eh silap2.. Hyperion..
pastu die jumpe panahan apemende name nye tu
tapi panah tu skali je function,
pastu da kene curi ngan org jahat
-__-

yg sebelah tu bukan awek slumdog millionaire
(mungkin duit dah habis, so awek pun lari)
itu lah Oracle
dalam cite ni die takde pun takpe.
tapi nanti org laki tanak tengok.
so letak la die kat situ.
lantak kau lah.
next!!!


ha ni Zeus..
dalam Real Steel die robot,
tapi dalam ni die jejaka sasa yang menetap di atas langit biru.
sepatot nye Zeus mengikut sejarah greek
tua, janggut putih panjang..
tapi
nanti takde wanita pulak nak tengok cite ni
so letak lah mamat gagah berbaju emas ni..
ok die ni macam bapak dewa la kann
die tak bagi anak2 die tulung itu manusia
nanti die rotan
macam bawah ni,


"bapak kate duit buat beli mee kat kantin, kau pigi beli dindang ape pasai?!
ambil ni rotan berapi!!!!"



next!!!!




ok ni kellan lulzy..
dulu die sparkly vampire..
mungkin dah puas kena kutuk gay
so dia pun berubah ke watak yang lagi gay..
Poseidon!!
dewa H2O lah kot..
keje die ke hulu ke hilir memakai gold underwear
dan funny headpiece
ha, ade fungsi jugak
die tolong time dekat tepi laut tu..
scene ni best jugak lah
CGI yang menakjubkan..





ok ni alat seksa feveret aku
the brazen bull
lembu berapi
sempena raya korban haritu,
director pun mendedicate kan
scene ni untuk kaum2 melayu sedunia
yang menyambut hari raya aji
(ape aku merepek ni)

ok seriously!
dalam Immortals ade bende alah ni!
like ngeri gilerrr
cite ni mmg penuh aksi brutal pun
and scene ni pun menakjubkan..
tapi tak jumpa la gambo nye
pi lah tengok cite tu sendiri..


oh ye, lupe nak kate
cite ni ade la ala2 cite 300
same producer kot
tapi takde la THISSS ISSS SPARTAA!!
i hope pasni ade omputih buat parody
macam Meet The Spartans
I watched it like 18 times xD
kelakar kot.. tak scary mcm Immortals ni..
tp nanti aku nak donlod uncut version pnye gak..
ngeh3...


p/s: for professional review, visit tometo busuk ( here )


kthnksbai!



Aidiladha


Yeah, this is kinda sorta late -__-
but here it goes..

Selamat Hari Raya Aidiladha

I just finished my 1 week mid sem holiday
so short
but grateful

spend onli few days with mum..
she cook really nice for us..
thanks mum!

but then mum pigi siam, left me alone :(
so i stayed 3 days at bros place in Melaka
jalan2 banda bersejarah

then another two in KL
for Terry Fox Run
and mingling with da sista!

takde la mingle pun, sehari je
T-T

ttyl!

Nov 8, 2011

My hearts a mono.. It beats just for me so go listen to something else >:)

Nak tahu tak
sekarang ni kan,
sume orang dah ade partner
ade yang dah berlaki
tak pun ade yang baru berpakwe
tapi da macam belaki
takleh itu, takleh ini..
kah3..

ok that is not the point..
the point of this post is..
ok sebelum start sile geli..

like hello, sejak bile i give a dem bout this?
all i know is i just want to enjoy my youth
go with the flow
and live it with no regret

tapi..
deeeeep down inside..
very2 deep
kena pan and zoom like over 9000 times
and i see..
a little, tiny f is given..

hahahaha..
ok, baru lepas 9gagging,
so bahase agak kureng budi di situ
sorry mak mentua, dun read this :p

ok so, the point is
I am 21 (ofkos la very the muda ok)
and as for now..
I have no potential
guy


Reaksi abang kandung aku semase tengok trailer cite ni:
"kepalotak die andartu, umo baru 20's dah desperate mcm ni.. ini la kehidupan budak u yang digambarkan dalam cite mlayu.. pffffttt"
true story



okay, bukan da gatal nak belaki
tapi mengikut kate2 kakakku
dan juga lecturer semase di matrix
ianya berbunyi begini..
"wahai azi yang awesome..
tempat mencari laki ialah di matrix dan di tahun pertama or kedua universiti.."
(ade sedikit tokok tambah kat situ)

menurut mereka, di waktu2 selepas itu,
anda sama ade,
A. terlalu busy dengan kerja, so susah nak mengenal kaum2 XY
B. mungkin akan jumpa kaum XY, tapi mereka sudah tak ebelebel

so, the problem isssss..
yeah...
it takes like 5 years to know somebody
lets do the math..
so klu ko nak 'kawen' (pekataan paling scary dlm dunia)
pade umur 25 (standard age bagi pompuan)
then, umur 20 u musti suda ada itu kawan
kawan je ok
yang mungkin boleh dijadikan laki (ayat paling meremang dlm dunia)

sooooo
kau hado ke?
macam....
takde je (foreveralone.jpg)

masalah nye..
aku yang tak membuka pintu itu..
so bagaimana mereka mau masuk?
ngeh3...


nak masuk kena ade password
password aku klo nak hack 18 taun baru dapat..
hahahahahhahaha


tak kisah lerrr sume org dah ade partner.. aku dapat roti ngan nutella pun dah happy dah
well what am I missing anyway? the heartbreak and heartache it is..






selena cakap: bercouple itu harrremmm.. buat maksiat, kena bako nanti.. bom bom kebaboom!



ok post ini tidak mencapai matlamat sebenar..
sebab dah pukoi 2..
ngantok!!
len kali ckp lagi
kgudnitebai



.

Nov 7, 2011

Motivation but not really..

`




Hello everybadi
this is Wendy..
I love watching her in Youtube
or as she loves to call it "Youtubeland"

why do I love her?
other than her great tips and pairings,
she is also different from other youtubers..
very cheeerfull and funny and very fun to watch lah
^__^

I also read her blog..
so from what I read,
ok malas nak review, nak kopipes je :p

In addition to fashion, I’m also very passionate about juvenile justice. I grew up in foster care, carried my belongings in a trash bag and worried about being homeless at the age of 18. I worked three jobs in high school to save enough money to go to college and as a result feel truly blessed to have had the opportunity to do so. I finished high school with honors, emancipated from the foster care system, and went to the University of California, Berkeley, where I graduated with a bachelor’s degree in Psychology.

yeahh..
she used to live a hard life u knowww..
but now look at her..
so successful meh

and kalau tengok her videos,
walauweh, sooo good one,
like so professionally, beautifully made..
that is because,
her boyfriend is a good cameraman
and photographer too..
i want, i want..
(T-T)
(not a boyfriend, but a photographer :p)

so konklusi nye lah kan...

1. kalau personaliti anda best, sure anda akan bejaye! takyah blaja roket science pun takpe. ok?
2. kalau idup tu susah, tak payah nak banyak komplen. usaha la lebih2. ok?
3. kalau nak jadi fashionista, tak payah la, nanti pakai2 dedah2, tambah dosa.. pakai duduk rumah takpe.. ok?
4. kalau nak cari partner tu, cari lah yang boleh memajukan diri anda, bukan menghancusskan mase depan anda.. ok?


ok sekian
semalam aku agak terpengaruh la kannn
tengok kasut die..
DIOR Cavaliere Boots




bersinar2 mate aku tengok
(O.O)
price: 350 USD..
kah3!!!
(x_x)

then tengok2 dekat fb terjumpe..
a cheaper version of that..



rase2 lah kalau beli, aku pakai tak??
kah3!!!
xD

-___-
kthnksbai.


Sem ini

Assalamualaikum
sekarang saye dah tahun 3
sem 1..
masih junior..

bila orang tanya
"bila abis blaja"
"setaun stengah lagi.."
macam lambat lagi je bunyi dia

padahal kejap je kot
I dun even know if I'm ready
to become..
a not-student

an engineer?
lagi lahh..
u know what i wanna be?
i just wanna be happy..




kthnksbai..

Blog cap ayam, owner pun cap ayam lo..


Hello bloggerland..
Fuh! its been a while..
a looooong while..
well now I'm back :)
sorry for leaving you..
never meant to,
never would even if I could :p

Sep 18, 2011

Can we be good friends? :)

.







friend is not complicated
no fighting, no heart broken
and its fun too!
muahmuahmuah!
:*




.

Prepare yourselves! The nyamuks and semuts gonna take over the world! :O

.






Haa so long lah the tittle xD
Macam n, haritu kan, time kat rumah
Akak aku ade belikan cereal nestle fitnesse 2 kotak..
eh bukan beli la, die dapat pree
pastu simpan aa dalam almari kan
then tengok2 next day ade semut kat luar kotak tu..
beratur panjang je mcm ade perhimpunan merdeka..

MySpace

so aku pun mcm ish, ape sume ni!!
(takde la drama sgt kan..)
so aku bukak kotak tu..
tengok2 plastik dalam tu ade lubang kecik2..
semut tu tebuk plastik!!

MySpace

wat the..
semut zaman sekarang da advance weyy..
your food is no longer safe..



and then today, dekat rumah sewa..
i saw this very big mosquito..
pastu aku tepuk la die kan..
pastu boleh die selambe terbang dari tapak tangan aku..
padahal kat tangan aku ade 2 kaki die da tetanggal..

MySpace

this is serious sheet man!
dah la sekarang banyak nyamuk..
pastu masing2 daya tahan tinggi, terbang laju..
memang dah evolve la sume spesis perosak ni..

habislah korang..



evil ant says: "I'm gunna tear every single muscle in yo body yo filthy humane!"


"kthnksbai"

Sep 16, 2011

My blood type is red

Lalala~
Nak brag aaa ni..
haritu, on the 13th of Sept,
I finally got to donate my blood!!
after 4 kali attempt
ngeh3..

MySpace

1st time dekat matrix fail sebab blood bag dah habis..
2nd time kat U sebab berat tak cukup.. I was 44kg, daaah..
3rd time kat U jugak, tak pass sbb greengoblin tak cukup.. eh pandai2 ko tuko name, haemoglobin la..
4th time berkejar-kejaran ke bp mall, skali bayang2 nurse pun takdak.. tgk2 jam skali da pukul 10 mlm upenye time tu :p biasela, flight delay..

MySpace

soalan: yang ko ni semangat sangat nak derma darah ni apesal?

jawapan jujur: sebenonye aku nak tau blood type aku ape je..
jawapan emo: weyyy skati aku aaaa! darah aku, bukan darah kau!! ko nak kena torres?
jawapan geli2: nak membantu insan yang memerlukan..
jawapan scientific: sebenonye derma darah ni tak jejas or improve kesihatan kite pun, its all about your personal satisfaction to help others..
jawapan jahat: sume sifat malas n marah aku akan keluar besame darah itu lalu ditransferkan kepada bakal recipient.. muahahahhaha..

so, current weight = 46kg
current blood type = B positive
current mood = blah



*gamba hiasan*
time kena cucuk: sakitsakitsakit >.


kthnksbai.





Aug 30, 2011

Selamat Hari Raya

maaf zahir batin

I love u..


(wish yang last tu ntuk mak aku..)

Aug 17, 2011

Sad stories

Hello blog!
long time no see
sorry I left you dusty for quite some time..
I was busy la
not busy dating with my malaikat ex..
but I've been on the road here and there..
sangat tired

and a couple of sad stories..
first, on the 15th of August..
monday morning, my sis called me
subuh lg masa tu..
I knew it when people call you subuh2 pagi or late at night, something bad must have happened..
and yes indeed something bad happened
her cat kena langgar and died :(
Husky..





Husky is the nicest cat I knew..
time stay kat my sis house, when I stay up late
Husky selalu teman..
kalau aku online, die tidur depan monitor..
kalau aku tido bawah, die tido same..
and memang manja gile lah
bole kate he's a part of my sis family
kalau tak silap time aku sekolah lagi,
my sis belum kawin lagi dah ade Husky ngan Panda
Panda hilang tahun bila tah..
tapi Panda garang. tak manja mcm Husky.
anyway, dah ajal dia..
even sedih, kena terima jugak
RIP Husky :(






And next sad story is..





^this douchebag has officially transferred to Barca
lol just kidding, he's no douchebag
He's my favourite Arsenal player since I was in form 4..
rase2 kalau takde mamat ni aku tak terminat kat Arsenal dulu kot..
and now, I got no reason to watch fusbol anymore..




lastly..
lagi 3 hari genap 3 tahun ayah tinggalkan saye.. :'(
I miss you ayah..
I really want to talk to you..
cried too much already :'(((







Aug 10, 2011

Confuse -.-



Assalamualaikum :p
helo. hai. wassap.

setelah berjalan-blog ke blog2 hamba Allah yang cun. Ade beberapa yang recommend this Safi Krim Kecantikan lidah boye a.k.a Safi Hijau:







Murah je, RM5.oo + kat Watsons, Guardian or mana2 lah ko nak pegi, pedulik ape aku!! (emo tak betempat)

Aku penah beli time sem 1 dulu.. saje nak try.. sebelum beli tu..
as usual, I always see the ingredients in everything I see at the pharmacy..
So kalau nampak aku pegang produk tenung lama2 tanpa bergerak seinci itu tak bermakna aku sedang menyamar patung cendana mahupun perabot jati.. aku cuma menghayati kandungan nya..

Ok so krim safi ni, main ingredient dia: Petrolatum.. paraffinum liquidum..erk!! petrolatum tu, nama lain bagi vaseline.. Mcm khairul fahmi, nama lain dia pencurang apek.. ehh sejak bila aku minat gosip melayu nih?? eeeyu..
soooo back to the topic- petrolatum, here's what I read on the net

putting vaseline on your face is the worst thing you can do.. it clogs pores.. it causes breakouts.. if you have oily skin, stay away from petrolatum and parafin..

duhh.. is that so, then why do so many people say the product is good meh??



ok yang ni namenye creme de La Mer. rege die dekat nak RM500 satu tub.. satu tub tu bukan selori, tapi 30ml.. ko tau 30ml tu banyak mane? mcm nak minum ubat batuk, tuang dalam measuring pot yang kecik tu ha.. BANYAK kan? tah ape die letak dalam tu, 7 tempayan hati nyamuk kot..




Mari tengok ingredients dia..

Mineral Oil (Paraffinum Liquidum), Petrolatum, Glycerin, Isohexadecane, Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Lanolin Alcohol, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Magnesium Sulfate, Paraffin, bla3..

Duhhhhhh.!! ade je tu parafin ngan petrolatum.. ape makna sume ni? :p

so I did some more research.. (rasenye kalau dalam kos aku ade subject kimia, aku bole dapat A+ :p)

based on this site:

panjang wooo aku bace :p summary nye, petrolatum tak clog pores, itu mitos semata2.. petrolatum tu bagus sebab melembapkan kulit.. ohyeke.. entah le.. @.@


kesimpulan: kalau kulit ko tu dah lawa, hasil DNA mak bapak yang sukses, sapu lah taik lembu pun, lawa la jugak.. klu kulit ko tu tak brape nak lawa, mungkin profesor tercampur chemical X dalam DNA ko, letak la krim sayap anjing laut terbang pun, mcm tu lahh jugak keadaan nye.. Itulah kehidupan, dalam kubur nanti sume tinggal tengkorak jugak, so ape kate ko cari krim untuk mencantikkan tengkorak pulak?

kthnksbai.

Aug 5, 2011

Nicole's Mirror Giveaway!




This is the first time I'm participating in a giveaway and I'm feeling lucky!
(yes, I'm typing while wearing my lucky shirt :p)

cool 12 prizes to be won..
all those things that make me go WANT!! \(>.<)/

do check it out
the link is on the sidebar..
this giveaway ends once the follower reaches 250..
so hurry2! :D

kthnksbai

Jul 28, 2011

Day 04- A habit that you wish you didn't have.

#1 is procrastination!

#2 is the constant feeling down when I am left alone for too long..

#3 is studying last minute

#4 is giving 4 habits when only asked for 1..

Day 03- A picture of you and your friends.

.










Good friends and also roomates :D time ni kitorang tengah lab geology, klu tak silap the night before sume kekurangan tido sebab nak test..

Day 02- The meaning behind your Blog name.

Ada apa dengan sweetlethalthing?
since form 2 lagi dah memang e-mail aku sume mcm tu..
Muahahaha..

mcm ni ceritanya
aku suke tgk Phua Chu Kang time skolah2 dulu..
ko suke?
pastu dalam cite tu ah ma (mak PCK)
nak pegi mengembara..
then die pesan kat dalam surat dia..
kalau ade pape, e-mail la ah ma
"sweetlittlething@yahoo.com"

haaa!!
time tu la aku dapat idea..
tapi konon2 nak bagi batu sikit..
geli la e-mail nak sweet2 gitu..
ha, tukar la jadi lethal..
konon2 lethal weapon lah kan.. :p

pastu name tu pun lekat la sampai skarang..
nnt nak buat registered trademark lah :p
nak bukak kedai name tu ke..
kedai gula pasir

oh ye, memang betul kemanisan itu membunuh..
ape tak pulak..
diabetic tu ha..

kthnksbai.