Feb 18, 2011

Tanda - tanda cinta




Hello kanak2, berjumpa lagi kita
dalam segmen mari membuat bende..
walaupun hari2ku penuh dengan test
sempat jugak aku membuang masa kan?
tulah namanye pelajar misali miyabi mistali mithali!!


ok project harini..
CAR SIGNS!!
macam yang korang slalu tengok kat blakang kete..
ade babi baby on board, princess on board, bla3...
macam ni




*cough*lame..*cough*

So dengan kuasa mikrosop word dan beberapa titisan ink printer, anda boleh buat ini:



jeng jeng jeng..



haa takde la boring sangat kan..

nak tulis ape2 ko nak pon bole..
jempot2 ke, ayam masak kicap ke..
(takde kene mengena)
senang je step nak buat mahluk halus ni..

1. design
2. print atas coloured paper
3. cut
4. laminate
5. buat lubang
6. ???????
7. profit

haaa..da.. lepas tu boleh la stick kat cermin belakang kereta masing2.. kalau takda kerete macam aku ni, boleh la ditampal pada dahi atau mana2 yang rasa hensem..

nak? meh bagi aku design.. tapi kne blanje aku tgk game arsenal kat nou camp nanti.. I mean, kat NOU CAMP, bukan kat mamak kms mahupun taman u..

sekian terima kasih!

ps: jangan pegi laminate kat TOP parit raje tu.. budak kedai tu sibok tanye 1001 soalan.. Akak, ni ape ni.. Akak, tu lambang ape.. Akak, nerd herd tu ape.. eee.. Kau tak tengok CHUCK sapa suruh!

5 comments:

fairuz said...

ape kait ngan tajuk? hahahah

inspirasiizra said...

kretip . . ^_-

iqbalhakimi said...

waah..cayalah..menarik!..kreatif..hehe

MieTo said...

Kacak Is Here!!...boley buat jugak kan???haha

kaizen said...

tgh tggu Chuck Season 4 Episode 16 lk nih...tp website tu under maintenance lk....