Jun 15, 2011

Dugaan..






Harini ktorang gaduh lagi..
entah lah we don't really see eye to eye these days..
aku selalu tak setuju ngan die..
yelah, asik2 die je nak betul..
aku pun nak hak untuk bersuara..
bukan ape, aku tak suka lah org menunjuk2 ni..
aku tau, dia kaya..
aku pulak, sederhana2 je..
tapi aku takde lah nak show off ape aku ade..
aku tak tahan mengadap muke die lagi..
aku pun masuk bilik, baring2 buat word search lagi bagos..





petang tu aku tnga driving..
die tak henti2 membebel..
dalam hati aku kate, "boleh tak senyap?? 2 saat pun cukup lah.."
die ingat aku berminat ke nak denga dia cakap..
then aku pun tak tahan..
aku jerit
"diamlah!! ko ingat aku nak tau sangat cerita ko?!!"
and amazingly, die tak behenti becakap..
tak penah aku jumpa la spesis sellfish macamni..
aku sabar je..




semalam aku tengok mak aku bekebun kat tepi rumah..
tibe2 aku nampak die datang..
aku pun mengelak, pegi tempat lain..
aku tak suka, bau dia kuat sangat
sesak nafas aku nanti..
tapi yang menyakitkan ati nye
die ikot aku..
ye, DIE IKOT AKU!
aku tak tahan, aku cakap kat mak aku
aku nak masuk dalam umah dulu..
and die, lantak la,
duduk la kat luar tu..






p/s:

pergaduhan 1st belaku antara aku dengan peti televisyen semasa MTV Teen Cribs sedang disiarkan.

perbalahan 2nd belaku antara aku dengan radio dalam kereta semasa mendengar dj flyfm membebel.

persengketaan 3rd belaku antara aku dengan asap sampah yang dibakar oleh emakku.




yela, bace blog org cite pasal gado2 ngan bf, aku pun nak gado jugak!!
bear with me.. ngeh3..

MySpace

4 comments:

Anonymous said...

kalo die kaya u ape? margerine?

fairuz said...

gile. aku ingat sape tadi. haha

Azie~ said...

Anon: i... i.. i still believe.. someday you and me... :p

Peyuz: aku tak gila, aku cool~

ayanuts said...

he..he..ada gak org mcm tu ye