Jun 11, 2011

Nora Elena :p





Eh kejap2..

MySpace

ha, betol lah tu tajok post aku..

waaa magic2, azi tengok cite melayu!!

*clap clap clap clap*
\(^o^)/


ha takde la tengok pon, ni haa time kat umah sewa my housemates memang layan every single drama pukul 7 kat tv3 tu.. asal kul 7, haa sume kumpul depan tv 10 inch tu.. lol.. biase time tu lah, everytime aku dari bilik nak pg toilet ke, dapur ke, toleh la cite tu dalam 3-4 saat.. -__- aku biase magrib duduk kat katil baca magazine mens health :p eh takdelah, tipu je..

lepas tu, time cuti kat rumah aku ni, akak ipar aku due2 layan cite tu jugak.. so aku pun ter tengoklah skali.. kenape aku tgk? mesti lah sebab heroin dia cun.. and younger than me plak tu! (yeah, so unfair) :p and hero die? eventho ramai wanita2 kate die hemsem.. sorry he's not my type :p

zzzzzz.. so oleh kerane tanak rase ketinggalan tahun aku pun dengan rajin nya menengok past episodes dekat tonton.com.my zzzzzzzz..

okay, yeah, this story sangat la tak logic and far fetch.. tapi.. aaaah screw that! da name pun adaptasi dari novel kan.. biar lah at least memberi idea pada wanita2 kat luar sane tu ha.. nak berangan2 mase kelas matematik..

konklusi nye cite ni sesuai la untuk taylor swift.. sebab die kan suke fairy tale.. :p
persoalan: semayang tak tinggal tapi pakai seksi.. boleh eh macam tu??



selingan:

favourite guys :p



Jorm, Andy and Kiv.. they are The Lonely Island and slalu appear dalam SNL.. Funny guys always are my favourite :p I mean, FUNNY not FAKE.. and of course, my "funny" tak sama dengan most girl's "funny" ;)



Charlie Mcdonnel (charlieissocoollike) on youtube.. hmm he's a total nerd lah.. And nerds rule, enuff said :p





ni ha name die Randy something2.. ha, slalu main tukar2 channel kat tv tenampak muka cowok ni.. mesti la nampak sebab dia gantang.. lol.. ah! luaran semata2! takpe lah nak cukupkan kuota at least ade sorang lelaki asia :p




and last but not list, this guy.. of kos lah i kenot mention his name or put a picture of him here, because unlike any other guys up there, he did exist in my real life.. aicheh.. and he's not mine and that's totally fine :)



kthnksbai


3 comments:

W Najihah said...

aji, siti saleha ataupun nora elena tu tak cilap aku sebaya ngn kite jugak. hehe. duk klang. mmbe kwn aku :p

Azie~ said...

a ah wan die lahir 1990 tapi still, aku lagi tua klu ikot bulan.. T-T

fairuz said...

aaa dah name manusia pon macam2 peel. mesti lah dia kate boleh *soklan last kau