May 31, 2011

Aku bukan kayu, aku manusia..

Holiday 4 months -.-
What am I doing?



1. Just dance






game ni best. main like half an hour and you're sweating like hell
great way to workout and burn those fats.. also coordination
setakat ni semua highscore dalam tu is mine :p
oh, sebab i play alone T-T
kalau ada family or kawan, main ramai2 lagi best
akan terserlah lah kekayuan masing2 yang tak penah pegi clubbing
Alhamdulillah.. :p





2. Ukulele much?





my bro lah beli and i was like..
strumming it all nite long~ xD
oh aku tak reti men gitar by the way..
kalau main gitar punya difficulty like 10
ukulele punya like 4..
so easayyyy.. but still, imma noob T-T
lagi 5 taun maybe dah boleh jadi macam budak atas ni..






3. Staring competition






with my cat..
oh forgot i no longer have one..
then it must have been my ceiling fan..




kthnksbai

2 comments:

Anonymous said...

hey hey nak tau...dancing game wii or ps3 mhl x??thanxxx...:)

Azie~ said...

Ouh, yang saye main dekat wii.. well well, the latest price i saw is RM1600+- for Nintendo Wii.. but worth it kot, soo many games yang menarik and ade workout session lagi..